I år igen! Workshop i modern/nutida dans

fyra dagar med fokus på musikalitet, kreativitet och dansglädje

 

 

Denna workshop är för dig från 14 år, och som gärna har tidigare danserfarenhet.

Den äger rum i Vibrationsverkets stora, vita, vackra tält i Anga socken på mittöstra Gotland.

Måndag 14/8 – torsdag 17/8

Kl. 13.00 – 18.00

Deltagaravgiften är 750 kr

 

Hitta hit:

Vibrationsverkets adress är Anga Stenstugu 436. Du kan ta dig hit med bil, men tiderna är också anpassade till buss 41 mellan Visby – Kräklingbo.

Vibrationsverket i Anga ligger ca 5 km från närmaste busshållplats, Kräklingbo kyrka. Vi har möjlighet att hämta och lämna dig där med bil, i fall du meddelar oss det i tid.

Buss 41 avgår från Visby 11.50, framme i Kräklingbo kl 12.30. Buss 41 avgår från Kräklingbo kl 18.40, framme i Visby kl 19.25.

Se till att du ätit lunch innan, eller ta med dig något att äta här. Vi bjuder på frukt.

Lärare: Rannhvi Mebius Jormin

Anmäl dig via mail: info@vibrationsverket.se

Vi börjar dagarna med uppvärmning där vi bygger upp styrka och smidighet. Vi kommer att jobba med olika nivåer från stående till floorwork och utforska rörelsekvaliteter med betoning på dynamik. Sedan jobbar vi med koreografi och komposition. Eleverna kommer att få koreografiska uppgifter att lösa som blir en del av koreografin.

Kursen kommer även innehålla moment i cirkusinspirerad ljud- och balanskonst med Anna E Weiser & Wolfgang Weiser

Gästpedagog Rannhvi Mebius Jormin är dansare utbildad på Copenhagen Contemporary Dance School. Sedan sin examen har hon undervisat barn, unga och vuxna i modern/nutida dans på Scenskolan Fejm och DansCompagniet i Stockholm. Förutom att undervisa frilansar hon som professionell dansare och driver egna dansduon Yellow Jacket Collective tillsammans med Amélie Roch.

©Mebius Jormin

©Mebius Jormin

 

13053c1717554126b19f0e953b92b629Region Gotland