Verksamhet

Vibrationsverket vänder sig till alla åldrar, både barn, familjer, unga och vuxna. Barnverksamheten är i nuläget den mest omfattande.

 

Vi erbjuder och utvecklar en tvärkonstnärlig och interdisciplinär verksamhet. Den är konstnärsdriven och bygger på erfarenhet och kunnande i klang, rörelse, komposition och didaktik. Med stor nyfikenhet och öppna sinnen följer vi dessa ämnesområden på metanivå och vad som sker när de vävs samman. Vi arbetar utifrån ett ekosomatiskt perspektiv med inslag av nycirkus, experimentell musik, nutida dans, fiberkonst, hantverk, formgivning och arkitektur.

Vibrationsverket erbjuder kurser/workshops, sceniska produktioner, sommarskola för barn, familjer och unga i cirkusinspirerad ljud- och balanskonst, och arrangerar även mindre konserter, utställningar och andra event.

Sommarskolan för barn och unga ges i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan, samt med arrangemangsstöd från Region Gotland/Kultur och fritid.

 

Kontakta oss för bokning av konsert & workshop, och/eller för kompetensutveckling i sinnligt lärande med utgångspunkt i ljud/lyssnande och balans. Lyssna och balansera är grundläggande kunskap, lätt att förlora, rolig att återfinna.

Logo studieförbundet vuxenskolan

Scenkonst – projekt

Scenkonst – projekt

kurser – workshops

kurser – workshop

Evenemang