Bildarkiv

Sommaren 2021

Full aktivitet denna sommar, inspirerande och rolig! Två kurser i cirkusinspirerad ljud- och balanskonst för barn från 7 år och uppåt, två för familjer med barn 4-6 år, en för familjer med barn 1-3 år, en kurs i nutida/modern dans för ungdomar med gästpedagog Rannhvi Mebius Jormin, en balanskurs för äldre med stöd av Leader Gute, utomhusmatlagning för barn+vuxen med gastronomen Hilde Weiser och också med stöd av Leader Gute, innerligt vacker folkmusikkonsert med Rodebjer & Myrin, och med vänner, dans- och rörelseimprovisation för vuxna med Katarina Eriksson och Anna E Weiser. Tack alla för denna sommar, vilket program!!!

2019 – 20 har inte hunnits med men publiceras inom kort

Sommaren 2018

 

Sommaren 2017

Sommaren 2016 avslutades med en fortsättningshelg för unga 13-17 år. Bästa sättet att avsluta en sommar på! Tvärkonstnärligt innehåll; vi följer linjer, musicerar, balanserar, konstruerar, filosoferar… Tack för denna sommar!


 

Sommaren 2016 fylldes också tältet under en dag av barnfamiljer som p.g.a. svåra tider, krig och förföljelse tagit sin tillflykt hit till ön. På initiativ av en sockenbo och i samverkan med sockenförening och Rädda Barnen, kunde vi, Wolfgang Weiser, Anna E Weiser, och våra barn, bjuda in till Ljud- balans och cirkuskonst. En helt fantastisk dag! Bilder kommer inom kort.

 

Sommaren 2016. Öppen repetition/konsert med Ensemble Makadam, verket Spinn- rotation och tuskaft av Anna E Weiser. Publiken medverkar i verket genom att brodera den underliggande ohörbara borduntonen.

2016-07-17_20-24-43

Bilder från sommaren 2016. Kulturskolans Haplihaitar, och Elvira Hall med musiker, i tältet.  Vilket otroligt ös!!! Tältet har aldrig vibrerat så! Tack för det!

Bilder från sommaren 2016. Barn 4-6 år tillsammans med föräldrar, nära och kära.

Bilder från sommaren 2016. Läger för unga. Vi följer linjen; musicerar, balanserar, konstruerar, filosoferar…

Bilder från sommaren 2016. Barn 4-6 år och vuxna utforskar ljud, balans och sammanhang.

Bilder från sommaren 2016. Clown, flag swing, jonglering, musikakustik, knyta trådar, hålla balans. Barn/unga från 7 år.

Barn och vuxna utforskar tillsammans ljud och balans, sommaren 2015

Läger för de äldre, 2015. Vi lyssnar till ljudkonstnären Åsa Stjernas verk Mare Balticum i tunneln vid Furillen, (Gute Ljaudkarte). Vi provar också akustiken vid röset Vite Rojr i Anga. 

Bilder från sommaren 2015. Musicera, bygga, balansera, konstruera… Barn från 7 år.

Tältet på väg ner, september 2014. Många starka armar hjälpte till. Tack! 

Tält ner

Balanserande fötter, familjekurs 2014.

Balansfötter

Sommarens bilder som barnen hängt upp i “lilla experimenttältet”… Flera bilder på tältet, med ett hjärta i toppen…

Skapade verk under sommaren

 

Karl-Petters Orkester, sommaren 2014!

Karl-Petters Orkester

Nyfikna barn gör ljudexperiment under Barnfestivalen 2014

Barnfestival

 

Två somrar i rad, 2013 och 2014, har vi haft den äran att gästas av Stahlhammer Klezmer Classic Trio! Semmy, Stahlhammer, violin, Isabel Blommé, cello, Miriam Oldenburg, dragspel. Foto: Lucie Zilkayova

StahlhammerStahlhammerAnna E Weiser medverkade på sång under ett av styckena. Foto: Lucie Zilkayova

Jag o StahlhammerStahlhammer Clezmer Classic TrioFoto: Lucie Zilkayova

crex crex, Anna E Weiser & Wolfgang Weiser uppträder med boll- och röstjonglering under föreläsning för Textil Gotland, sommaren 2013

Crex crex